Kysy kevään uusia mindfulness-kursseja Turussa: Lauantai-workshopit ja 8-kerran kurssi

 

Kahdeksan kerran mindfulness-kurssimme 21.1. on jo täynnä. Lähde mukaan seuraaville kursseillemme:

 

Uusi kahdeksan kerran mindfulness -kurssi

  •  tiistaisin 11.2. – 8.4.2014  klo 16:30 – 18:00 (HUOM! ei tuntia viikolla 8 eli 18.2.). 8-viikon kurssilla perehdymme tietoisuustaitoihin, teemme erilaisia tietoisuustaitoharjoituksia sekä opettelemme hyväksyvää tietoista läsnäoloa tässä hetkessä. Kurssin hinta on 165 €. Kurssi on samanlainen kuin 21.1. kurssimme.

    KYSY PERUUTUSPAIKKOJA MERVILTÄ JA ELINALTA!

 

Tule tutustumaan tietoisuustaitoihin lauantain workshopeissamme !

  • Järjestämme lauantaina 8.3.2014 klo 10-14 mindfulness-workshopin. Tule hetkeksi rauhoittumaan ja tutustumaan mindfulnessiin. Ohjelmassa lyhyt esittely mindfulnessista, tietoisuustaitojen harjoituksia sekä tauolla teetä ja keksejä. Workshop sopii myös niille, jotka eivät ole aikaisemmin harjoittaneet tietoisuustaitoja.Pue päällesi mukavat ja joustavat vaatteet, ota mukaan jumppa- tai makuualusta ja tule yhdelle tutustumiskerralle hintaan 40 € sis. alv 24 %, joka maksetaan käteisellä paikan päällä.Sitovat ilmoittautumiset 3.3.2013 mennessä.
  • Järjestämme lauantaina 15.3.2014 klo 10-14  mindfulness-workshopin. Tule hetkeksi rauhoittumaan ja harjoittamaan tietoisuustaitoja. Päivän aikana nautimme hiljaisuudesta ja teemme erilaisia tietoisuustaitoharjoituksia ja tauolla tarjoilemme teetä ja keksejä. Workshop sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmille konkareillekin.Pue päällesi mukavat ja joustavat vaatteet, ota mukaan jumppa- tai makuualusta ja tule yhdelle tutustumiskerralle hintaan 40 € sis. alv 24 %,, joka maksetaan käteisellä paikan päällä.Sitovat ilmoittautumiset 11.3.2013 mennessä.

 

Kurssit järjestetään toimistollamme Yliopistonkatu 12a B-porras, 5. kerros. Lisätietoja saat  Elinalta tai Merviltä tai lähetä yhteystietosi ’Lähetä meille sähköpostia -lomakkeella, niitä lähetämme sinulle sähköpostitse haluamasia tietoja alkavista kursseista!

Käytä ilmoittautumiseen  ’Lähetä meille sähköpostia -lomaketta.

P.S. Järjestämme myös tilauskursseja yrityksille ja työporukoille