Työhyvinvointipäivästä voimia arkeen

Kaarinan kaupungin työhyvinvointiryhmä ja Avisio työyhteisöpalvelut järjestivät lokakuussa 2013 kaupungin työntekijöille hyvinvointipäivän. Päivän tavoitteena oli luoda hetki rauhoittumiselle, oman itsen kuuntelemiselle sekä tarjota työkaluja arjen haastaviin tilanteisiin.

Päivän aikana kävijöillä oli mahdollisuus tutustua lempeään asahi-terveysliikuntaan, levähtää hetki mindfulnessin eli tietoisuustaitojen parissa sekä pysähtyä suklaameditaation maistuvaan hetkeen. Lisäksi tarjolla oli luento työn huokoistamisesta sekä rentoutumista valokuvien ja musiikin maailmassa.

Kävijöitä työsuojeluviikolle osuneessa tilaisuudessa oli kaupungin eri sektoreilta ja kokonaiskävijämäärä nousi noin kahteensataan. Kävijäpalaute oli erittäin myönteistä ja moni koki saaneensa hyviä vinkkejä ja keinoja sovellettavaksi omaan työhön.

Kaipaatko apua TYKY-,  TYHY- tai kehittämispäivän suunnitteluun ja toteutukseen? Me autamme mielellämme! Meillä on pitkä kokemus erilaisten  ja erikokoisten työhyvinvointitapahtumien ja -koulutusten järjestämisestä ja laajaan koulutusvalikoimaamme kuuluu erilaisia paketteja, esimerkiksi luentoja, lempeää liikuntaa, valokuvien käyttöä sekä tietoiseen läsnäolon ja rentoutumisen harjoituksia.

Teemme tarvittaessa myös lyhyempiä koulutus- ja ohjauskokonaisuuksia, jotka sopivat hyvin osaksi kehittämis- tai työhyvinvointipäiviä.

 

Kaipaatko lisätietoja tai haluaisitko kuulla, mitä voisimme tarjota juuri sinun  työyhteisöllesi? Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

 

Hyvinvointipäivästä sanottua:

 

Asahi: ”Kiva uusi kokemus, voimauttava!”, ”Oikein hyvä, varmasti voisi käyttää työssä pieninä pätkinä.”

Mindfulness: ”Erittäin ihana työpäivän jälkeen. Kiitos!”, ”Rentouttava, tosi hyvä.”, ”Pysäytti ajattelun, keskitti hetkeen.”

Valokuva Lounge: ”Mahtava! Siirrän suoraan käytäntöön/töihin.”, ”Voimaannuttava, rauhoittava”

Suklaameditaatio: ”Hienoja oivalluksia puolen tunnin aikana.”, ”Uusi ihana kokemus. Ehkä ensi kerralla nautin eri lailla suklaasta.”