Ravinnosta virtaa työpäivään – uusia ravintopaketteja työyhteisöille!

Avision tiimi ilolla esittelee uuden yhteistyökumppanimme Annan. Annaan voit tutustua tarkemmin täällä. Alta löydät esimerkkejä Annan tarjoamista ravintovalmennuskokonaisuuksista. Ravinto-osioita on myös mahdollista liittää osaksi muita hyvinvointipalveluitamme. Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri teidän tarpeitanne vastaava kokonaisuus!

Virtaa ravinnosta, hyvä työarki

  • Hyvillä ruokavalinnoilla tuemme aivojen vireyttä. Ravinto toimii tärkeänä osana myös stressinhallinnan tukena ja osana jaksamista. Näihin teemoihin pureudutaan konkreettisin esimerkein, koostaen kullekin yksilölle itselle, omaan arkeen sopivaa työkalupakkia hyvien valintojen tekemisessä, ruokasuositusten viidakossa.

Lisää värejä: smoothiet ja hyvät välipalat

  • Iltapäivällä klo 15 iskee väsymys, ei auta mikään, vaihtoehtoina nukahdus tai se suklaapatukka. Oletko törmännyt ongelmaan?
    – Moni on, eikä ihme: Työarki on täyttä, ja hyvät välipalat eivät aina ole saatavilla.
    Käymme läpi vinkkejä ja ideoita hyvistä välipaloista, kuinka tuoda uusia tapoja osaksi työpaikan arkea, ja kuinka tukea jaksamista näillä eväillä.

Sokerinhimolle stop

  • Sokeri koukuttaa salakavalasti, ottaa hallintaan mielen, ja kampittaa jaksamista. Tässä kokonaisuudessa käymme läpi sokeririippuvuuden – tuon monelle tutun kompastuskiven – aiheuttajia, ja kuinka nousta ylös ja ohittaa tämä. Sokerinhimolle stop!

Syö sateenkaari!

  • Sateenkaaren värit luonnon antimista ravitsevat kehoa ja mieltä, ja edesauttavat kukoistamaan niin työssä kuin muussakin arjessa. Tässä kokonaisuudessa käymme läpi hyvän ravinnon ideoita ja inspiraatiota, ja pääsemme maistelemaan värikkäitä makuja!