Syksyn satoa

Kasvatusammattilainen: Syksy on kasvun aikaa!

Tervetuloa etsimään ja löytämään uusia rikkaamman vuorovaikutuksen ja hyvinvoinnin siemeniä!

 6-viikon mindfulness – kurssilla perehdymme tietoisuustaitoihin ja niiden soveltamiseen arjessa, erityisesti opetus – ja kasvatustyössä, teemme erilaisia tietoisuustaitoharjoituksia sekä opettelemme hyväksyvää tietoista läsnäoloa tässä hetkessä.

Mindfulnessilla eli tietoisuustaidoilla tarkoitetaan kokemuksellista ymmärrystä mielen toiminnoista: ajatuksista, tunteista ja tuntemuksista sekä mielen tekemistä tulkinnoista ja niitä seuraavista reaktioista. Tietoisuustaitojen avulla opetellaan hyväksyvää tietoista läsnäoloa ja kartutetaan kykyä tarkkailla arvostelematta havainnoinnin piiriin nousevia ajatuksia, kokemuksia ja mielemme tulkintojamme niistä.

Tietoisuustaitoja on sovellettu menestyksekkäästi mm. opetuksessa, stressinhallinnassa ja tunteiden säätelyssä ja sen avulla voidaan myös harjoittaa keskittymiskykyä sekä saada konkreettisia työkaluja tueksi arjen haasteellisiin tilanteisiin.

Aika: tiistaisin 25.10.–29.11.2016 klo 16.30 – 18.30

Paikka: Avisio työyhteisöpalveluiden toimisto, Hämeenkatu 28 (sisäpihan kerrostalo)

Hinta: 180 € sis. alv 24 %

Mukaan tarvitset: mukavat ja lämpimät vaatteet, jumppa- tai makuualustan ja avoimen mielen

Ohjaajat: Psykologi, mindfulness-ohjaaja Mervi Herranen, luokanopettaja Terttu Eriksson ja hyvinvointivalmentaja, mindfulness-ohjaaja Elina Honkasalo

Lisätietoja antaa: Mervi Herranen p. 0500 125 478, mervi.herranen@avisio.fi tai Terttu Eriksson p. 044 0210827, eterttu@gmail.com

Sitovat ilmoittautumiset 14.10.2016 mennessä.

Voit ilmoittautua joko  yhteyslomakkeella (alalaidan Lähetä meille sähköpostia -lomake) tai puhelimitse tai sähköpostitse Merville.

 

P.S. Lueppa tämä artikkeli