Hyvän olon aamiainen

Lokakuun kahtena torstai-aamuna Avision tiloissa tuoksui minttu, pöytää värittivät värikkäät kasvikset ja hedelmät, ja lautasille löysivät myös muut makoisat aamiaispöydän antimet. Pöydän ääressä kokoontuivat eri alojen edustajia, mukavan puheensorinan kuuluessa.

Avisio Wellness -aamiaistilaisuudet järjestettiin tuomaan mukava pysähtyminen ennen päivän kiireitä, ja samalla esittelemään Avision hyvinvointipalveluita:
Kehon ja mielen kokonaisuuksia, joissa kokonaisvaltainen hyvinvointi on ydin ja lähtökohta.

Työhyvinvoinnin kokonaisuus hyvän olon teemoissa voi koostua esim. stressinhallintaan liittyvästä luennosta, energisoivasta mindfulness- tai asahi -harjoituksesta sekä ravinto-osiosta jossa luennon aihetta lähestytään ravinnon asialla.

Vaikuttavuus syntyy asian monisyisestä käsittelytavasta, ja siihen syventymisestä.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi lähtökohtana, saadaan aiheesta asiapitoinen ja innostava, ja samalla käytännönläheinen. Kukin osallistuja saa työkaluja ja vinkkejä, joita hyödyntää juuri omassa arjessa.

Aamiaistilaisuuden antia olivat myös pienet vinkit arkeen:

Mausta vesi raikkaalla mintulla ja muista juoda pitkin päivää, tee aamiaisesta hyvää energiaa sisältävä superherkku itsetehdyn granolan muodossa, nauti Smooth it:n tyrni-appelsiinishotti, ja herkuttele Grynin ihanalla juureen tehdyllä leivällä. Tee hyviä valintoja, ja nauti. Kokoa työporukka yhteisen aamupalan ääreen ja aloita päivä hyvällä nuotilla.

Goodiebagissa mukana hyvän olon inspiraatiota ja DeliVerden minttu. Näillä eväillä on hyvä vastaanottaa marraskuu.