Suklaameditaatio

Kaipaako työyhteisösi hetken pysähtymistä arjen kiireiden keskellä?

Tarjoa työyhteisöllesi ihana rauhoittumis- ja rentoutumistuokio, joka johdattelee laskeutumaan lempeästi jouluun. Tuokion aikana tarjoillaan maistiaisia niin suklaameditaatiosta kuin tietoisuustaidoista ja lisäksi opetellaan kehoa ja mieltä palauttavia harjoituksia.

1,5-tunnin peruspaketti koostuu seuraavista elementeistä:

 

Suklaameditaatio

Suklaameditaatiossa pysähdytään havainnoimaan tämä hetki, olemaan siinä läsnä valppaana ja kaikki aistit avoinna. Meditoimisen ei aina tarvitse olla vakavaa ja haastavaa – sitä voi myös harjoittaa pilke silmäkulmassa ja maukkaasti! Suklaameditaatio on yksi tietoisen syömisen harjoittelumuoto.

Lyhyt johdatus mindfulnessiin

Mindfulnessilla eli tietoisuustaidoilla tarkoitetaan kokemuksellista ymmärrystä mielentoiminnoista: ajatuksista, tunteista ja tuntemuksista sekä niitä seuraavista reaktioista. Tietoisuustaitojen avulla opetellaan hyväksyvää tietoista läsnäoloa ja kartutetaan kykyä tarkkailla arvostelematta havainnoinnin piiriin nousevia ajatuksia, kokemuksia ja tulkintojamme niistä. Tietoisuustaitoja on sovellettu menestyksekkäästi mm. kivun ja säryn hoidossa, kasvatuksessa, urheiluvalmennuksessa, työpaikoilla sekä stressinhallinnassa.

Mindfulness-harjoitteita

Hetkeen pysähtymisen ja hyväksyvän tietoisen läsnäolon harjoittamista kehon ja mielen harjoittein.

 

Hinta: 195 € + alv 24%.

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Merviin tai Elinaan, me kerromme mielellämme lisää!

 

[dropcap1]P.S.[/dropcap1] Jos tämä ei tällä kertaa mahdu ohjelmaan, niin voit aina itse tulla mindfulness-kursseillemme